UN STROP DE CULOARE PRIN MĂRȚIȘOARE – Expoziție-concurs la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1-structura Grădinița cu Program Normal Veronica Vișeu de Sus

UN STROP DE CULOARE PRIN MĂRȚIȘOARE – Expoziție-concurs la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1-structura Grădinița cu Program Normal Veronica Vișeu de Sus

Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Vișeu de Sus a organizat marți, 07 martie, expoziția-concurs Un strop de culoare prin mărțișoare.

    În cadrul acesteia au participat peste 100 de educatoare și au fost expuse peste 400  de creații plastice și practice, realizate de copii de la: Grădinița cu Program Prelungit Nr.1, Grădinița cu Program Normal Veronica și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Vișeu de Sus, Școlile Gimnaziale Nr.4, Nr.8, Nr.9, Nr.7 Borșa și GPP Nr.10 din aceeași localitate, Grădinița cu Program Prelungit Nr.8, Nr.7, Nr.12 Sighetu Marmației, Școala Gimnazială Vișeu de Jos, Liceul Tehnologic „Alexandru Filipașcu” Petrova, Școala Profesională Nr.4-GPN Nr.6 Vișeu de Sus, Școala Gimnazială Nr.7 Vișeu de Sus, Grădinița din  Remeți, Școala Gimnazială Rona de Sus, Școala Gimnazială Nr.1 Leordina, Centrul Școlar de  Educație Incluzivă Vișeu de Sus, Centrul de Activități pentru Copii din cadrul Centrului Cultural-Social Vișeu de Sus și Școala Profesională Ruscova.

Lucrările au fost evaluate în funcție de criteriile celor două secțiuni:

Secțiunea I (pentru preșolari) – Felicitări/lucrări artistico-plastice cu tematica mărțișorului și a zilei de 8 martie;

Secțiunea II (pentru cadrele didactice) – Aranjamente florale.

Copiii au manifestat interes deosebit în realizarea creațiilor, iar juriul i-a răsplătit cu premii pe măsura muncii lor.

Aranjamentele florale realizate de educatoare au fost donate de organizatori centrului de vârstnici din Dragomirești și centrului de vârstnici din Poienile de sub Munte, iar mărțișoarele și felicitările realizate de preșcolari au fost donate copiilor care provin din medii defavorizate.

La eveniment au participat și reprezentanți ai ISJ Maramureș: doamna inspector școlar pentru învățământul preșcolar Vălenaș Mihaela și doamna inspector şcolar pentru activităţi extraşcolare Buhai Ramona-Mihaela.

Felicitări tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.