Un tânăr a fost amendat după ce a făcut scandal la un supermarket din municipiul Baia Mare!

supermarchetÎn ziua de 02 martie 2015., în jurul orei 15.00, jandarmii maramureşeni au fost solicitaţi de către agenţii unei firme de pază, să intervină pentru a aplana un scandal iscat la un supermarket din municipiul Baia Mare.

Angajatul firmei care asigură paza în interiorul unui supermarket situat pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare, a sesizat prin camerele de supraveghere din incinta magazinului, doi tineri care au luat un produs de pe raft şi l-au abandonat pe un alt raion.

Cei doi tineri, respectiv R.F. de 22 ani şi S.M. de 19 ani, ambii din Baia Sprie, au avut un comportament neadecvat în momentul în care au fost întrebaţi de către agentul de pază de ce au procedat de o asemenea manieră. I-au adrersat acestuia injurii şi unul din ei a provocat scandal în momentul în care au fost invitaţi în camera sistemelor de pază, pentru a lămuri situaţia.

Primul tânăr a fost sancţionat de către echipajul de jandarmerie cu avertisment scris, iar cel de-al doilea, pentru faptul că a provocat scandal, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.