Un tânăr borsan de 19 ani se pregătește pentru Campionatul Gărzi de Corp 2017

Un tânăr borsan de 19 ani se pregătește pentru Campionatul Gărzi de Corp 2017- Danci Vasile un tânăr talentat din orașul Borsa cunoscut în zona datorita performanței dobândite in timpul șederii sale în Italia unde a devenit campion la box la categoria sa într-un timp relativ scurt de antrenament.

Fiind in pragul unei vârste destul de fragile, experiența și determinarea lui nu ne face decat sa fim mandri ca Romania destine asemenea valori. Împreună cu Grec Mircea “Botezan “organizează stagiul de pregătire Bodyguard la Cabana Iza din Moisei in vederea participării la Campionatul Mondial Gărzi de Corp din Chișinău. Stagiul din Maramures se va desfășura între 4 și 8 septembrie evenimentul fiind onorat de prezența persone deosebite aparținând grupărilor precum BAT (Brigada Anti-tero),MAI,DIICOT,ARPP și APAP Viena.

Desfășurarea cursului va fi pe 2 planuri: unul teoretic unde cei mai buni instructori din securitatea nationala vor preda cursantiilor diferite lecții de intelligence si unul practic unde cursanții vor practica sisteme de lupta militare bazate pe autoaparare si atac. Pe langa seriozitatea cursului vor fi si momente de socializare si la sfârșit va avea loc o petrecere dupa înmânarea diplomelor de partecipare si certificatelor calificate pentru cei mai ambițioși. Danci Vasile va fi prezent la stagiul de pregatire in calitate de instructor de Krav Magá si totodată cursant, deoarece cum a zis si el ”

Oricat de bun ai fi, tot timpul exista ceva ce inca nu cunoști si trebuie învățat.” Accesul publicului este permis iar cei interesați pentru înscriere se pot adresa catre Danci Vasile sau Grec Mircea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.