Un tânăr de 20 de ani din Borşa reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru comiterea de infracţiuni rutiere şi distrugere

În timp ce acţionau pentru supravegherea traficului rutier pe raza oraşului Borşa, poliţiştii au efectuat semnalele luminoase pentru oprirea unui autovehicul care se deplasa pe strada Victoriei din oraş. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost urmărit iar în momentul în care a fost blocat pe strada Floare de Colţ, în încercarea de a se sustrage controlului poliţiştilor, acesta a lovit autospeciala poliţiei, provocându-i distrugeri.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că la volan se afla un tânăr de 20 de ani din oraş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că borşeanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.