Un tânăr de 21 de ani din Cavnic, depus în Penitenciarul Baia Mare

inchisoareIeri, 09 februarie, poliţiştii din Cavnic au desfăşurat activităţi pentru depistarea şi identificarea persoanelor pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, în jurul orei 14.30, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din Cavnic, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Tânărul a fost condamnat la executarea a trei ani şi şase luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Baia Mare, unde îşi va executa pedeapsa.

În cursul anului trecut, în cadrul activităţilor de urmărire care au vizat prinderea şi încarcerarea persoanelor faţă de care instanţele de judecată au dispus condamnarea la pedepse privative de libertate, depistarea şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a persoanelor faţă de care instanţele au dispus arestarea preventivă, precum şi identificarea şi prinderea celor faţă de care instanţele străine au emis mandate europene de arestare, poliţiştii de investigaţii criminale au pus în executare 155 mandate, din care 129 de executare a pedepsei închisorii, 11 de arestare preventivă şi 15 sentinţe penale. În acelaşi interval au fost executate 20 mandate europene de arestare.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.