Un tânăr din Remeţi – cercetat pentru comiterea de infracţiuni rutiere

politia rutieraPoliţiştii au depistat în trafic un tânăr din Remeţi care, fără a deţine permis de conducere, se deplasa cu un moped neînmatriculat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În timpul unei acţiuni organizate pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe raza de competenţă, poliţiştii din Remeţi au oprit pentru control un tânăr ce se deplasa cu un moped pe D.C. Surdic din localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că mopedistul, în vârstă de 17 ani, conducea pe drumul public chiar dacă nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar mopedul condus era neînmatriculat.

De asemenea, poliţiştii au constatat că mopedul i-a fost încredinţat spre a fi condus de către bunicul lui, care ştia că nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.