Un tânăr sighetean sancționat de jandarmi pentru o ceartă cu mama a suferit un atac de panică și a ajuns la spital

jandarmeria3Miercuri, 25 noiembrie a.c., printr-un apel 112, primit la ora 15.05, se sesizează faptul că pe fondul unor discuţii în contradictoriu, un tânăr provoacă scandal. La faţa locului s-a deplasat echipa de intervenţie a jandarmilor sigheteni, care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acţionând pentru aplanarea situaţiei tensionate.

Autorul a fost identificat în persoana sigheteanului Vasile T, de 17 ani, fiind fiul apelantei. Conflictul a fost aplanat de către forţele de ordine ale jandarmeriei, fiind dispuse măsurile legale impuse de lege. Tânărul sighetean a fost sancţionat pentru provocare de scandal conform Legii nr. 61 din 1991, republicată, art.2, pct.24, cu amendă contravenţională.

Totodată apelanta identificată ca fiind  Maria B., a solicitat prin serviciul 112 un echipaj al ambulanţei pentru a-l transporta pe fiul ei  la Spitalul Sighet, pentru îngrijiri medicale specifice în urma atacului de panică suferit. Echipajul de jandarmi a însoţit ambulanţa la Spitalul Sighetu Marmaţiei.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.