Un tragic accident rutier a avut loc în Maramureș. Patru victime primesc îngrijiri medicale

Un tragic accident rutier a avut loc în Maramureș. Patru victime primesc îngrijiri medicale

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Un tragic accident rutier a avut loc în localitatea Rogoz, pe drumul spre Libotin. Un tractor s-a răsturnat, iar o persoană a fost prinsă sub remorcă. Din fericire, cetățenii din zonă au intervenit prompt și au reușit să extragă victima de sub remorcă înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

Echipele de la ISU Maramureș  intervenin rapid  fața locului pentru a acorda ajutor. În urma evaluărilor inițiale, se pare că în total patru victime sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale.

UPDATE:Echipajele de intervenție de la Stația Târgu Lăpuș au acționat prompt în urma apelului de urgență, mobilizând o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru a interveni la locul accidentului. În plus, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) au fost trimise în sprijin.

Accidentul a implicat un tractor echipat cu remorcă, care s-a răsturnat, rezultând patru victime. Printre acestea se aflau doi adulți și doi minori, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani. Cu toate că situația părea gravă, la sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau conștiente și cooperante.

Pentru a asigura îngrijiri medicale corespunzătoare, victimele au fost stabilizate și urmează să fie transportate la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) din Târgu Lăpuș pentru evaluare și tratament suplimentar.

Vom reveni cu amănunte.foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.