Uniți în Europa! Lucian Morar prezent, la Tășnad, la întâlnirea zonală a PMP

Uniți în Europa! Lucian Morar prezent, la Tășnad, la întâlnirea zonală a PMP

  • PMP Maramureș – cea mai puternică organizație județeană din România

Alegerile europarlamentare bat la ușă. Formațiunile politice din România se pregătesc și își definitivează listele naționale și strâng semnături pentru a putea participa la aceste alegeri ce vor avea loc la finalul lunii mai 2019. Partidul Mișcarea Populară (PMP) a pornit în forță și se organizează pentru a obține un scor bun la acest scrutin.

La finalul săptămânii trecute, la Tășnad, a avut loc o întâlnire regională, pe zona de N-V a României, în vederea organizării precampaniei și campaniei pentru alegerile europarlamentare. La această întâlnire au fost prezenți președintele PMP Eugen Tomac și deputatul Robert Turcescu, precum și reprezentanți din toate județele aparținătoare regiuni. Maramureșul a fost reprezentat la acesta importantă întâlnire de lucru de președintele PMP Maramureș Lucian Morar, secretarul general PMP George Moldovan, cât și de cei doi parlamentari de Maramureș, deputatul Adrian Todoran și senatorul Severica Covaciu.

Suntem și ne dorim să ramânem cea mai puternică organizație PMP la nivel național. Vom continua să muncim pentru a atinge acest deziderat și știm că avem în față doi ani în care va trebui să demonstrăm românilor, maramureșenilor, că suntem alături de ei. Din punctul meu de vedere îmi propun să atingem un scor de 15% la alegerile europarlamentare și astfel PMP va trimite în Parlamentul European reprezentanți care vor susține interesele României, dar care vor lupta și pentru coeziunea Uniunii Europene. Spun asta pentru ca Uniunea Europeană (cu toate neajunsurile ce vin din dreprurile și îndatoririle calității de țară membră) este cea mai bună <<casă>> pentru România ” a declarat la finalul întâlnirii Lucian Morar, președinte PMP Maramureș și primar al orașului Ulmeni.

PMP și-a ales și sloganul în acest sens – Uniți în Europa – fiind un mesaj cu multiple semnificații atât pentru românii care trăiesc în țară, dar mai alees pentru cei care muncesc departe de casa lor. Mai mult, Maramureșul va avea prin senatoarea Severica Covaciu, propusă în primii 5 pe lista națională a PMP, un om al locului pe care să îl voteze.

În această perioadă a anului vom avea foarte mult de muncit pentru că organizația PMP Maramureș și-a propus un scor de două cifre! Ne dorim ca lista PMP pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de președintele Traian Băsescu care este, de departe, cel mai bun om politic al României și care ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul European, cunoscând foarte bine mecanismele de funcționare la nivelul instituțiilor europene” a precizat George Moldovan, secretar general PMP Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.