UNPR Maramureș consideră că nevinovăția ministrului Apărării, Gabriel Oprea va fi dovedită de organele abilitate ale statului

unpr2UNPR Maramureș își exprimă solidaritatea față de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în aceste zile dificile, când tragicul accident al polițistului Bogdan Gigină este speculat și mediatizat încontinuu. O anchetă este în desfășurare în acest moment, în urma căreia organele abilitate ale statului vor stabili care au fost circumstanțele și cum s-a petrecut nenorocirea.

Organizația UNPR Maramureș, parlamentarii UNPR și președintele filialei județene al UNPR, Nuțu Fonta sunt alături de vicepremierul Gabriel Oprea și cred în nevinovăția ministrului. În aceste momente, UNPR Maramureș se concentrează pe proiectele de bună guvernare a țării.

Mai mult, UNPR Maramureș reiterează faptul că, alături de conducerea centrală a partidului, continuă să susțină proiectele la guvernare ale PSD. Totodată, UNPR susține președintele statului român, ales prin vot de cetățenii României, indiferent de culoarea politică, chiar dacă Klaus Iohannis a cerut demisia vicepremierului Gabriel Oprea.

UNPR este un partid al stabilității și, în acest moment, România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate. În ceea ce-l privește pe președintele UNPR, vicepremierul României, Gabriel Oprea, filiala județeană a progresiștilor transmite ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, că are încredere că justiția va face dreptate în acest caz și se va dovedi faptul că vicepremierul României se afla în timpul serviciului, într-o acțiune oficială.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.