UNPR Maramureş îl susţine pe Cătălin Cherecheş la Primăria Baia Mare

Nutu-Fonta-1-e1446215993812-680x365UNPR Maramureş şi-a depus listele de candidaţi pentru Consiliul Local, Primăria Baia Mare şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş. În ciuda contestaţiilor fără temei depuse de reprezentanţii unor partide politice care au văzut în candidaturile propuse o ameninţare, Biroul Electoral Judeţean a admis listele UNPR în unanimitate.

UNPR Maramureş îl susţine pe Cătălin Cherecheş, membru fondator al formaţiunii politice şi candidat la Primăria Baia Mare. Suntem convinşi că va depăşi problemele legale pe care le întâmpină şi avem încredere în Justiţie că va face dreptate în acest caz.

Pentru noi, Cătălin Cherecheş reprezintă speranţa pentru construcţie, unitate şi viitor, în strânsă legătură cu Baia Mare. Băimărenii trebuie să aleagă între trecut şi viitor, trecutul care este reprezentat de politicieni veroşi şi versaţi care împing marionete în faţă în speranţa unui câştig imediat sau viitorul, reprezentat de Cătălin Cherecheş, cel care a spus un „NU” hotărât compromisului. Pentru că s-a încăpăţânat să creadă în bunătatea oamenilor din jurul lui, a căzut victimă unui denunţător prea puţin credibil.

Cătălin Cherecheş a dovedit deja că este cel mai bun primar şi băimărenii nu ar trebui să-şi risipească voturile pe experimentele făcute de partidele politice manipulate din umbră de personaje obscure care sunt direct interesate de câştigul personal în detrimentul băimărenilor.

Suntem în Săptămâna Patimilor, moment de reculegere şi curăţire spirituală, prerioadă premergătoare Învierii Mântuitorului. UNPR Maramureş doreşte tututror maramureşenilor Sărbători luminate, cu pace şi linişte.

Dep. Nutu Fonta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.