UNPR Maramureș nu a semnat niciun protocol de colaborare pentru alegerile locale din 2016

unpr2UNPR Maramureș infirmă zvonurile potrivit cărora formațiunea politică a semnat vreun protocol de colaborare pentru alegerile locale din 2016 cu Partidul Social Democrat, filiala Maramureș. Președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta a declarat că între comisia de negociere a UNPR și cea  PSD Maramureș a avut loc o primă întâlnire în cursul zilei de vineri, 12 februarie 2016, însă au fost doar discuții între reprezentanții celor două partide, unde nu s-a vorbit de numărul de locuri pe listele de consilieri municipali, consilieri locali sau județeni și nici de candidații pentru primăriile din Maramureș.

Mai mult, chiar dacă, în urma negocierilor se va ajunge la o înțelegere politică cu un partid sau cu un alt partid în anumite localități, UNPR Maramureș nu va discuta de numele celor care urmează să ocupe acele poziții, ci doar de numărul de locuri eligibile pe fiecare listă, punctual. Până la 1 martie 2016, UNPR Maramureș va prezenta o listă cu candidați pentru primării, consilii locale și Consiliul Județean în fiecare localitate a județului.

UNPR Maramureș este deschis dialogului cu toate formațiunile sau alianțele politice din județ, pentru a analiza cea mai bună variantă pentru Uniunea Națională pentru Progresul României, filiala Maramureș. UNPR Maramureș nu exclude nici varianta de a merge singuri în alegerile locale din 2016, dorință agreată de Biroul Permanent Județean al partidului, stabilind astfel candidați pentru primării, consiliile locale și Consiliul Județean Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.