UNPR Maramureș se mută în casă nouă!

unprPreședinte nou, echipă veche, casă nouă, asta se poate spune despre UNPR Maramureș, partid condus la centru de vicepremierul Gabriel Oprea și în județ de parlamentarul de Borșa, Nuțu Fonta.

Cu aproximativ două luni în urmă, în UNPR Maramureș s-a produs o schimbare. Fostul lider județean, Emil Ambruș a fost mutat pe funcția de președinte executiv, iar partidul a fost preluat de deputatul Nuțu Fonta. Decizia ministrului Oprea a provocat și un val mărunt de supărări, fiind înregistrată, însă, o singură demisie, cea a secretarului executiv Liliana Moga, consilier local de Baia Mare. Deși la nivel declarativ au mai fost câteva supărări, apele par să se fi liniștit.

Diplomația noului președinte al UNPR Maramureș, Nuțu Fonta și-a spus cuvântul și în alegerea sediului. Astfel, începând cu 1 iulie 2015, echipa județeană a progresiștilor se mută într-un spațiu mult mai generos, de 168 de metri pătrați, pe B-dul București din Baia Mare, tocmai în ”buricul târgului”. ”Sediul este situat mai jos de PSD Maramureș, iar în aceeși zonă, dar pe partea opusă, se află și sediul PNL. Orice partid care se respectă are nevoie de un spațiu civilizat pentru a ține ședințe, pentru ca membrii să se întâlnească într-o locație civilizată și frumoasă. UNPR este un partid care ține la standarde și imagine, un partid al oamenilor, creat pentru oameni. Un prim pas ca cei care au ales UNPR să se simtă cât mai confortabil la noi a fost acela de a alege un sediu adecvat. Am semnat deja contractul pentru spațiu, am achitat avansul, acum pregătim partea de stickere cu sigla partidului și imediat ce avem aprobarea vicepremierul Gabriel Oprea le vom pune în noul sediu.  Din 1 iulie 2015, partenerii de la guvernare ai UNPR, membrii de partid, dar și oricine dorește să ne treacă pragul este așteptat la sediul situat pe B-dul București numărul 17, din Baia Mare. Vom aveam și program zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, iar întâlnirile de lucru ale UNPR Maramureș vor fi tot mai dese, pentru a putea pregăti cum se cuvine cele două scrutine de alegeri de anul viitor”, a declarat președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta, deputat al Colegiului 5, Borșa – Vișeu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.