UNPR: Opțiunea partidului este să susțină acea soluție amplă pe care președintele o va considera corectă și utilă

unpr2Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) precizează sâmbătă, într-un comunicat de presă, că „înțelege sensul nemulțumirilor exprimate de români inclusiv prin protestele din aceste zile”, iar din acest motiv, opțiunea UNPR, ca parte a actualei majorități parlamentare și a coaliției, este să susțină, „de preferat, împreună cu toată clasa politică, acea soluție amplă pe care Președintele României o va considera corectă și utilă în acest moment”.

În același comunicat difuzat de Biroul de Presă al formațiunii, UNPR afirmă că face parte în continuare din actuala coaliție care formează majoritatea parlamentară, că îl susține, „ca întotdeauna”, pe președintele României și, de asemenea, va susține formula pe care Klaus Iohannis o va propune.

„O astfel de formulă trebuie să vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o soluție mai amplă care să răspundă tuturor cerințelor momentului. UNPR își dorește ca varianta pe care o va propune Președintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte în continuare de stabilitate”, se mai arată în comunicatul UNPR de sâmbătă.

UNPR mai spune că face aceste precizări „întrucât există o serie de încercări de a deturna și de a denatura sensul opțiunilor exprimate public de Uniunea Națională pentru Progresul României”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.