SEKY


Acasă Justiție URMĂRIRE ca-n filme în Frătăuţii Noi. Poliţiştii de frontieră au executat 12...

URMĂRIRE ca-n filme în Frătăuţii Noi. Poliţiştii de frontieră au executat 12 focuri de avertisment-VIDEO

p2Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava – I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au depistat un camion încărcat cu 88.720 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din România.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 200.000 de euro a fost ridicată în vederea confiscării, camionul în valoare de 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, cercetările fiind în curs de desfăşurare pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 În data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 22.20, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, aflaţi în misiune specifică în zona de competenţă, au observat un autovehicul de mare tonaj care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării.

Pe raza localităţii de frontieră Frătăuţii Noi, jud. Suceava, poliţiştii de frontiera au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele acustice si luminoase ale autospecialei din dotare, însă şoferul a ignorat semnalele, continuându-şi deplasarea în mare viteză.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră au executat 12 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această data şoferul nu a oprit, a virat pe un teren agricol şi a abandonat camionul, fugind de la faţa locului.

p1Camionul abandonat, neînmatriculat, era plin cu ţigări de provenienţă ucraineană. Acesta a fost condus la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 88.720 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 200.000 de euro, au fost ridicate în vederea confiscării, camionul în valoare de 22.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în continuare se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, fiind anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina.

VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.