Urmărire ca-n filme la Petrova. Autoturism şi 7490 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti!

Tigari langa masinaPoliţiştii Secţiei 4 Leordina au identificat ieri un autoturism care transporta 7490 pachete cu ţigări netimbrate în România. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat.

În jurul orei 21.30, poliţiştii care efectuau controale pe DN 18, în localitatea Petrova, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism despre care existau indicii că ar transporta ţigări de contrabandă.

Persoana aflată la volanul autoturismului nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice, continuându-şi deplasarea în zona ,,Valea satului” spre localitatea Strâmtura. După aproximativ 3 km, a intrat pe o uliţă unde s-a împotmolit iar persoanele care se aflau în autoturism au fugit în pădurea din apropiere.

La efectuarea controlului, poliţiştii au constatat că în autoturism se aflau mai multe cutii ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană. Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul şi au confiscat 7 490 pachete cu ţigări.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, în vederea identificării autorilor şi verificării legalităţii punerii în circulaţie a autoturismului.

foto:arhiva

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.