URMĂRIT DE AUTORITĂŢILE AUSTRIECE, DEPISTAT DE POLIŢIŞTII ROMÂNI

politiaUn bărbat pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale, a fost depistat de poliţiştii din Giurgiu. Cel în cauză a fost arestat preventiv, urmând a fi  predat autorităţilor austriece.

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au depistat un bărbat,  de 24 de ani, dat în urmărire internaţională.

Pe numele acestuia, autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Curţii de Apel Bucureşti, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză urmează a fi predat autorităţilor austriece, pentru continuarea cercetărilor.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.