Urmărit general căutat de autoritățile române, depistat în FRONTIERA

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din județul Maramureș, condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 05.09.2018, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară S. R., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Maramureș.

Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, în luna octombrie 2017, de către Judecătoria Baia Mare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. S. R. a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.