Urmărit internaţional depistat şi mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare

arestat-gherleanul.ro_Poliţiştii maramureşeni au acţionat  ieri pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate precum şi pentru depistarea persoanelor dispărute.

Ieri, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Borşa au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din localitate, urmărit internaţional pentru executarea unei măsuri privative de libertate.

Pe numele lui, autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj cu propunere de arestare.

De asemenea, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gherla.

Un bărbat de 32 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost condamnat la executarea a trei ani şi opt luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de încălcarea solemnităţii şedinţei şi furt calificat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.