Urmărit internaţional reţinut în P.T.F. Petea

POLITIA DE FRONTIERAPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut un cetăţean român, dat în urmărire internaţională, acesta fiind căutat de către autorităţile din România  pentru executarea pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi grup infracţional organizat.

 În data de 28 noiembrie  2015, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Ioan T. în vârstă de 54 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, conducând un automarfar, marca Volvo.

În urma controlului efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

Pe numele lui Ioan T. a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile din România pentru executarea pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi grup infracţional organizat.

Bărbatul a fost predat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj de la Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.