Urmărit naţional depistat şi doua mandate de arestare preventivă puse în aplicare de poliţişti

furt catusePoliţiştii maramureşeni au acţionat  ieri pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate precum şi pentru depistarea persoanelor dispărute.

Ieri, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Baia Mare, urmărit naţional pentru executarea unei măsuri privative de libertate.

Pe numele lui, Judecătoria Baia Mare a emis la data de 06 februarie a.c. mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, poliţiştii au depistat două persoane pe numele cărora Curtea de Apel Cluj a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 

 Poliţiştii au identificat o tânără de 19 ani din Baia Sprie, pe numele căreia era emis mandat de arestare preventivă, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul Franţei şi un bărbat de 40 de ani, din comuna Strâmtura, ce avea mandat de arestare preventivă, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.