Urmărită naţional prinsă în timp ce încerca să comită un alt furt

700-20-masina_politieDouă tinere din Sălaj au fost depistate de poliţişti în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuinţă. Una dintre ele era dată în urmărire şi se sustrăgea executării pedepsei închisorii pentru furt calificat.

 Ieri, în jurul amiezii, o băimăreancă a sesizat poliţia că două tinere au intrat în locuinţa vecinului său de pe strada Arinului din municipiu cu intenţia de a sustrage bunuri. Imediat la locul indicat s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care le-a depistat şi legitimat pe cele două bănuite. Ele sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că una dintre ele şi-a dat date de identitate false. De asemenea s-a stabilit că la sfârşitul anului trecut, tânăra ar mai fi comis un alt furt din locuinţă, tot de pe raza municipiului Baia Mare.

Mai mult, verificările efectuate au relevat că sălăjeanca, în vârstă de 21 de ani, era urmărită naţional. Pe numele ei, la data de 27 ianuarie a.c., instanţa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sălăjeanca a fost depusă în penitenciar unde îşi va executa pedeapsa.

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.