USR Maramureș are filială la Sighetu Marmației

Un sfârșit de săptămână productiv pentru USR Maramureș. Sâmbătă, 14 aprilie, au avut loc alegerile pentru conducerea filialei locale a Uniunii Salvați România. În urma alegerilor filiala va fi condusă de doamna Annamaria Elek Borlean, doctor în psihologie, secondată de cei doi vicepreședinți, domnul profesor Ovidiu Roșca si doamna Ingeborg Mihalik, economist . Alegerile au avut loc în prezența unei delegații a filialei județene, din care au făcut parte președintele Dan Ivan și vicepreședintele Dragoș Moldovan, precum și a deputatului de Maramures, Vlad Duruș.

De acum înainte membrii filialei USR Sighetu Marmației vor veghea asupra activităților administrației locale și vor sancționa derapajele de la normele legale și vor acorda sprijin sighetenilor în colaborarea cu instituțiile statului. Vor prezenta, de asemenea, soluții pentru problemele din capitala Maramureșului istoric, care, din păcate, este sufocată de o administrație opacă și clientelară, ce se-apleacă prea puțin asupra nevoilor locuitorilor.

Extinderea va continua într-un ritm susținut în perioada următoare, urmând a fi înființate mai multe filiale in județ. Cei de la USR Maramureș îi îndeamnă pe toți cei care vor să se implice în problemele comunităților și vor să genereze o schimbare reală în bine, să ia legătura cu ei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.