Indiferent dacă îl iubești sau îl urăști: Usturoiul proaspăt zdrobit, remediu natural mai puternic decât pastilele din farmacii!

Indiferent dacă îl iubești sau îl urăști, usturoiul se află în centrul bucătăriilor din întreaga lume. Gustul său amar și complex îl face un mare plus față de o varietate de feluri de mâncare savuroase.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Mai important, beneficiile usturoiului includ proprietăți medicinale și compuși sănătoși puternici care lucrează împreună pentru a susține fiecare sistem din corpul nostru. Deci, ce face usturoiul un medicament atât de puternic?

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Mănâncă cel puțin câte 2-3 căței de usturoi în fiecare zi pentru a profita la maxim de aceste efecte:

1. Ucide Anthrax
Aceasta este o bacterie ucigașă care afectează oamenii și alte animale. Alicina din usturoiul proaspăt zdrobit distruge această bacterie mai bine decât cele mai multe antibiotice farmaceutice.

2. Antibiotic natural
Usturoiul ucide bacteriile comune de mai jos, fără efecte adverse:
– Campylobacter jejuni (otrăvire alimentară),
– Pseudomonas aeruginoasa (infecție a tractului urinar, pneumonie) Bacillus subtilus (otrăvire alimentară),
– E.coli și Staphylococcus aureus (infecții ale tractului urinar și ale pielii, meningită și altele),
– Pneumonie Klebsiella (pneumonie, tract urinar și infecție a sângelui, meningită),
– Shigella sonnei (diaree/dizenterie).

3. Mai bun decât cel mai puternic antibiotic
Vancomicina este în prezent medicamentul antibiotic de ultimă instanță, deoarece interacționează negativ cu zeci de alte medicamente și are numeroase efecte secundare negative. Medicamentul ucide infecțiile bacteriene din intestine, dar poate vindeca totul. Usturoiul ucide bacteriile pe care chiar vancomicina nu le poate da de cap.

4. Sigur pentru bacteriile intestinale
O parte din problema cu medicamentele antibiotice este aceea că ele ucid toate bacteriile, atât prietenoase, cât și dăunătoare. Acest lucru este extrem de problematic, deoarece bacteriile probiotice sunt esențiale pentru combaterea organismelor invadatoare și a sănătății umane. Dar usturoiul cunoaște diferența. Mai bine, usturoiul conține oligozaharide prebiotice, carbohidrați nedigestibili care hrănesc bacterii probiotice reziduale (“bune”).

5. Tensiunea arterială
În Jurnalul de Științe Farmaceutice, rezultatele studiului au arătat că usturoiul funcționează mai bine decât atenololul, un medicament popular pentru hipertensiunea beta-blocantă. Spre deosebire de beta-blocante, usturoiul reduce tensiunea arterială la persoanele cu hipertensiune, dar nu la persoanele cu tensiune arterială normală, deci este sigur pentru toată lumea.

6. Previne cheagurile de sânge
Până acum câțiva ani, o aspirină zilnic a fost recomandată de instituția medicală ca o măsură preventivă împotriva cheagurilor de sânge care pot provoca atac de cord și accident vascular cerebral. Când vine vorba de anticoagulantele naturale, alicina este în topul listei. “… alicina a fost inhibitor semnificativ mai puternic al plachetelor decât aspirina la concentrații aproape echivalente”.

7. Stabilizează zahărul din sânge
Un usturoi crud micșorează nivelurile de zahăr din sânge și reduce inflamația și stresul oxidativ cauzat de consumarea prea multă de zahăr. În plus, usturoiul îmbunătățește sensibilitatea la insulină pentru a susține propria metodă de administrare a zahărului din sânge.

8. Previne bolile cardiace
Medicamentele statinice au fost prescrise acum zeci de ani pentru a reduce colesterolul LDL (“rău”), deoarece LDL cronică înaltă a fost legată de ateroscleroză (întărirea arterelor) și de boala cardiovasculară.

Usturoiul reglează colesterolul, atenuează tensiunea arterială, ajută la metabolizarea grăsimilor, crește nivelul antioxidant și previne acumularea plăcii arteriale. Medicamentele cu statină sunt doar marginal eficiente și pot provoca alte afecțiuni grave, cum ar fi leziunile hepatice, diabetul, cancerul și neurodegenerarea.

9. Suport pentru pancreas
Pancreasul este responsabil pentru secreția de insulină, hormonul organismului pentru metabolizarea zahărului din sânge în energia celulară.

Diabetul de tip 1 (cunoscut și sub numele de diabet juvenil sau dependent de insulină) este o boală autoimună cronică și este diferit de tipul 2 prin faptul că pancreasul secretă insulină insuficientă sau deloc. Alicina din usturoi repară țesutul pancreatic, care permite producerea de insulină. A fost recomandat pentru prevenirea și terapia diabetului de tip 1.

10. Soluția pentru Candida
Candida albicans este o ciuperca normala care traieste in tractul digestiv. Când cresc de sub control, femeile pot suferi o infecție cu drojdie vaginală. Pentru mulți, este o afecțiune cronică. Unguentele și supozitoarele de prescripție sunt cea mai populară formă de tratament, dar usturoiul le bate.

Cercetările au arătat că alicina este la fel de eficace sau mai eficientă decât medicamentele comune în suprimarea creșterii Candida (medicament: fluconazol) și mai eficientă la uciderea Candidei (medicament: nistatină).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.