Vacanţă în siguranţă la Hope and Homes for Children Romania

Având ca prioritate siguranţa copiilor pe perioada vacanţei, campania de informare „Vacanţă în siguranţă” desfăşurată de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii ajunge şi la copiii din Centrele de zi, după ce a beneficiat de interes din partea organizatorilor taberelor şcolare de vară.

Astfel, marţi, 15 iulie, la Centrul de zi pentru copii al Fundaţiei Hope and Home for Children Romania, poliţiştii au organizat o activitate preventivă în cadrul campaniei.

De serviciile acestui Centru, situat în municipiul Baia Mare, beneficiază 14 copii care provin din familii monoparentale. Sub îndrumarea doamnelor educator Sorina Moldovan şi Terezia Silaghi, copiii participă la activităţi de recreere, educare şi îngrijire, astfel încât părinţii acestora să meargă la serviciu având certitudinea că ei sunt în siguranţă.

Copiii au fost încântaţi de vizita poliţiştilor şi au urmărit cu interes prezentările privind siguranţa pe stradă, acasă sau la joacă, mai ales că acestea au fost susţinute de materiale video, de jocuri şi poveşti educative.

După ce le-au oferit copiilor toate sfaturile preventive pentru ca ei să aibă parte de o vacanţă frumoasă şi fără incidente nedorite, poliţiştii „şi-au îndulcit” prezentarea cu bomboane şi cornuri cu ciocolată. Iar pentru a le stârni şi mai mult curiozitatea pentru informaţii noi şi interesul pentru lectură pe perioada vacanţei, ei le-au dăruit şi câteva cărţi frumos ilustrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.