Vaccinare în Maramureș : 42 de rezidenți ai Căminului  pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie  și  100 de angajați de la TBC s-au imunizat!

Vaccinare în Maramureș : 42 de rezidenți ai Căminului  pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie  și  100 de angajați de la TBC s-au imunizat!

Instituția Prefectului Maramureș :

“La centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-a derulat activitatea de imunizare cu administrarea celei de a 2-a doze a vaccinului anti SarsCov-2 (rapel) pentru personalul medico-sanitar și auxiliar din Spitalul de Pneumoftiziologie ”Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare. S-au prezentat 100 de angajați din cei care au primit prima doza în data de 27 decembrie.

Nu s-au înregistrat efecte adverse imediate. De asemenea, echipa de vaccinare compusă din asistent Vasile Bob, asistent Vlad Ute, asistent Florica Bizău, asistent Lăcrimioara Ardelean și asistent Alexandru Coroian de la centrul de vaccinare a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, coordonată de doctor Vasile Bonaț, director medical, s-a deplasat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie, unde s-a procedat la administrarea primei doze de vaccin și imunizarea unui număr de 42 de rezidenți ai căminului.

Acțiunea de vaccinare în comunitate pentru persoanele vulnerabile este cuprinsă în etapa a II-a de vaccinare.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.