Val de accidente grave în Maramureș. Mașini distruse și persoane rănite

Val de accidente grave în Maramureș. Mașini distruse și persoane rănite

Ieri, 16 decembrie, la ora 18.40, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.N. 18, în localitatea Rona de Sus.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani, din Bistra, a surprins și accidentat un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa în fața acestuia, având montată o vestă cu elemente fluorescent reflectorizante pe spatele atelajului și una în fața atelajului.

Atelajul hipo era condus de către un bărbat de 62 de ani, din comuna Rona de Sus.

În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, întrând în coliziune laterală cu poarta de acces a unui imobil.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații amănunțite.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, 16 decembrie, la ora 19.48, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au intervenit la un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din Bârsana, în apropierea unui vârf de rampă cu vizibilitate sub 50 de metri, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 44 de ani din județul Bistrița Năsăud.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu o stație de transport public aflată pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală șoferului de 44 de ani, care a fost transportat cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul de 20 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite la nivelul toracelui. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunii de vătamare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.