Val de FRIG în județul Maramures. VEZI în ce localitate s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură

 Vremea s-a răcit fata de ziua precedentă. Cerul a fost variabil mai mult senin pe timpul nopții. Vântul a prezentat intensificări pe creste. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 3 și 6 grade,  iar minimele intre – 5 și -8 grade Celsius. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și uscat. Pe DN 18 in Pasul Prislop partea carosabila este curata, dar umedă.

Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 13 utilaje și au împrăștiat 38,5 tone sare pentru prevenirea și combaterea poleiului in Pasul Gutâi, Pasul Prislop, Dealul Stefanitei, Dealul Huta-Certeze, Dealul Pietriș și Dealul Hera. Vizibilitatea in trafic este buna.

Valori ale temperaturii aerului:  Baia Mare – 4 grade,  -5 grade la Sighetu Marmației,  – 6 grade la Ocna Sugatag, – 7 grade la Vișeu de Sus, -8 grade la Petrova  Târgu Lăpuș și Borsa. Stratul de zăpadă masura 7 cm la Vf. Iezer.

Vremea ramane și astăzi rece. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare în timpul nopții. Temperaturi maxime cuprinse intre 0 și 3 grade, iar minime între -9 grade și -5 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.