Veste BOMBĂ pentru cei peste 1 milion de români din Italia! ”Cipul IMPLANTAT sub piele va fi obligatoriu de la 1 ianuarie 2016!” Prim-ministrul Italiei A FĂCUT ANUNȚUL! Cine NU respectă această măsură plătește…

cipConform nuv.ro, românii din Italia sunt obligați să respecte o măsură guvernamentală anunțată recent de prim-ministrul italian Matteo Renzi. ”Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”.

Măsura este una obligatorie și s-a impus în câteva țări din lume, printre care Statele Unite ale Americii și Elveția. Acum și Italia a anunțat că din data de 1 ianuarie 2016, astfel de monoscipuri subcutanate vor fi montate întregii populații. Se va începe cu nou-născuții într-o primă fază, urmând ca toți cetățenii să fie ”marcați”.

Conform sursei citate anterior, în cazul în care se refuză implantarea microcipului, amenda ajunge la 3000 de euro. Iar în cazul în care nu este plătită, sancțiunea mai prevede și închisoarea până la 6 luni. Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York.

Sursa: nationalisti.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.