Veste bună pentru cei care au bani pe acest tip de card! Surpriză totală pentru un milion de români

Persoanele care folosesc serviciile aplicaţiei Revolut au primit o veste excelentă din partea companiei financiare. Noul abonament Revolut Plus vine cu o serie de beneficii foarte utile în aceste vremuri.

Clienţii Revolut au primit o veste foarte bună pe final de an: compania a anunţat introducerea de noi beneficii, precum şi lansarea noului abonament Revolut Plus.

Acesta va costa 14,99 RON/luna şi va oferi mai multă siguranţă clienţilor atunci când fac cumpărături, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare şi retururi, chiar şi atunci când politica de returnare nu mai este valabilă.

Cumpărăturile utilizatorilor Revolut sunt protejate până la 1000 euro anual pentru abonaţii Plus, 2500 pentru abonaţii Premium şi respectiv 10.000 de euro pentru abonaţii Metal, pentru toate cumpărăturile eligibile care au fost furate sau deteriorate accidental pe parcursul unui an.

Revolut a mai decis că abonaţii Revolut Plus vor beneficia de o politică de returnare extinsă la 90 de zile, pentru toate cumpărăturile eligibile. Utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze cu privire la politica de returnare a comercianţilor şi pot cumpăra bilete la evenimente, fără teama că nu vor putea recupera banii în cazul în care lucrurile nu merg conform planului. Banii vor fi rambursaţi direct în contul lor Revolut.

Utilizatorii care vor să devină abonaţi Plus, se pot înregistra direct din aplicaţia lor Revolut. Abonamentul Revolut Plus include protecţie pentru cumpărături oferită de Qover şi garantată de Chubb.

Revolut Plus mai oferă abonaţilor prioritate atunci când apelează la serviciul de asistenţă din aplicaţie şi vor obţine mai mult de la banii lor având acces la tranzacţionarea de acţiuni, criptomonede şi metale preţioase. În plus, părinţii şi tutorii vor putea să le ofere celor mici educaţie financiară pentru viaţă folosind cele 2 conturi Junior disponibile.

Cei care îşi doresc să se aboneze la Revolut Plus, o pot face foarte uşor, direct din aplicaţia Revolut.

Nik Storonsky, CEO şi fondator al Revolut, declară: “Ne bucurăm să îmbunătăţim abonamentele oferite clienţilor noştri din Europa şi să le oferim acestora mai multă valoare, în timp de îi protejăm de cheltuieli neprevăzute. Vrem să ne ajutăm clienţii să cumpere în siguranţă, ştiind că Revolut îi protejează de furturi, deteriorare sau politici restrictive de returnare.”

Sursa: capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.