Veste de ultimă oră pentru toţi elevii şi părinţii! Când se redeschid şcolile? Anunţul premierului

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre redeschiderea școlilor în România, înainte de ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal. Acesta a precizat că va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Veste de ultimă oră pentru toţi elevii şi părinţii! Când se redeschid şcolile? Anunţul premierului. Florin Cîțu a anunțat că marți va avea o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis. Premierul a precizat că discuțiile vor viza redeschiderea școlilor.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Așadar, marți, premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis vor lua o decizi cu privire la modul de desfășurare a cursurilor şcolare începând din 8 februarie.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

“Vom avea mâine toate informaţiile şi pe baza acestor informaţii vom lua decizia. Nu pot să mă antepronunţ. Până mâine vom avea mai multe informaţii.

Din ce vedem, evoluţia este constantă, nu avem o îmbunătăţire fantastică de acum două săptămâni, dar nu avem nicio înrăutăţire, deci suntem oarecum pe un platou.

Dacă până mâine vor apărea şi alte informaţii, vom vedea ce decizie luăm împreună cu domnul preşedinte în ceea ce priveşte şcolile”, a declarat Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Veste de ultimă oră pentru toţi elevii şi părinţii! Siguranța școlii este o prioritate

Premierul a mai precizat că trebuie să existe o formulă pentru a funcționa. Acesta a spus că nu se pot construi școli peste noapte.

“Am avut o discuţie şi am văzut că deja ministrul Educaţiei a ieşit şi a explicat care sunt numărul de autorizaţii, avize. Există o diferenţă între autorizaţii şi avize. Trebuie să găsim o formulă să funcţionăm.

Nu poţi să construieşti peste noapte nici spitale, nici şcoli, dar, în acelaşi timp, trebuie să găsim cele mai bune modalităţi prin care oamenii să fie în siguranţă atât în şcoli, cât şi în spitale.

În momentul acesta, asta este, de fapt, prioritatea: cu ce avem să ne asigurăm că sunt în siguranţă acolo”, a explicat prim-ministrul.

La mijlocul lunii ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis informa că, din 8 februarie, urmează ca majoritatea şcolilor să se redeschidă, dar o decizie finală va fi luată pe 2 februarie. El preciza că se revine la sistemul în care se ţine cont de evoluţia pandemiei de COVID-19 în fiecare localitate.

Sursa: capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.