Vești bune pentru maramureșeni: PSD Maramureș își respectă promisiunile!

foto drumVești bune pentru maramureșeni, în special pentru cei care vor circula pe drumul Baia Sprie – Bârsana, dar și pentru turiști.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, președintele PSD Maramureș Gabriel Zetea, lucrările de reabilitare a celor 56 de kilometri de drum sunt în toi, iar executantul dă asigurări că acestea vor fi finalizate în termenele contractuale.

La rândul său, senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop susține că în condițiile în care ritmul lucrărilor va rămâne alert există toate șansele ca drumul să fie dat în folosință mai devreme față de termenul anunțat.

„Iată că ceea ce am promis în campania electorală din 2012 se materializează. Din ce am înțeles lucrările ar putea fi gata undeva prin luna octombrie. Important este ca șoferii să poată circula cât mai curând în condiții civilizate. Așa cum spunea și Gabriel Zetea, 2015 este unul dintre cei mai grei ani pentru Consiliul Județean Maramureș. Și asta pentru că cele mai mari proiecte ale Maramureșului, printre care și cel despre care vorbim astăzi, trebuie finalizate anul acesta”, a declarat Liviu Pop.

Reabilitarea drumului Baia Sprie – Bârsana este un proiect extrem de important pentru Județul Maramureș. “Investiția are un puternic impact la nivel local fiindcă o infrastructură europeană creează condițiile dezvoltării turismului în zonă, creșterea numărului de turiști resimțindu-se la nivelul economiei locale și regionale, prin crearea de noi locuri de muncă, apariția a noi unități de cazare, a unor noi servicii turistice”, a conchis senatorul Liviu Pop, dând asigurări că PSD Maramureș va continua să-și respecte promisiunile făcute cetățenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.