Vești bune pentru maramureșeni! Reabilitarea DN 18, tronsonul Moisei – Iacobeni!

DN 18Liviu Pop: Din nou vești bune pentru maramureșeni!
Ministrul delegat pentru Dialog Social, senatorul PSD de Maramureș, Liviu Pop, a avut marți dimineață o întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Narcis Neaga, tema discuției constituind-o stadiul licitației având ca obiect reabilitarea DN 18, tronsonul Moisei – Iacobeni.
Liviu Pop a fost informat că, pentru a se evita atribuirea lucrărilor unui singur constructor, fapt care, potrivit directorului general al CNADNR, ar putea conduce la întârzieri în execuție, tronsonul, în lungime de 89 km, a fost împărțit în patru sectoare. La licitație au fost depuse 32 de oferte.
Totodată, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a spus că pentru primele două sectoare, respectiv Moisei – Borșa și Borșa – Sesuri, Comisia de Evaluare a încheiat procedurile de evaluare, comunicările de rezultat urmând să fie transmise în cursul zilei de marți, 02 iunie 2015.
Pentru ultimele două sectoare de drum, evaluarea va fi finalizată în săptămâna 08-12 iunie.
“Ne ținem de cuvânt și facem tot ceea ce am promis. Regretăm însă că fosta firmă care trebuia să reabiliteze acest tronson nu și-a făcut treaba. Cu siguranță, acum, lucrurile ar fi arătat altfel. Nu este vina Guvernului României că unii constructori sunt de rea-credință. Le urez succes celor care vor câștiga licitația și îmi exprim convingerea că lucrările vor decurge normal, astfel încât tronsonul Moisei-Iacobeni să fie finalizat cât mai repede”, a declarat Liviu Pop.
Senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop a subliniat că în ceea ce privește CNADNR, aceasta a intervenit în lucrările de reparații ori de câte ori a fost nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.