Vești bune pentru părinți! De ce vor avea parte elevii, începând de anul viitor

elevi_scoalaÎncepând din anul şcolar 2016-2017, elevii din clasele 0-IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul „şcoală după şcoală”.

Acordarea tichetelor de 200 de lei pentru elevii înscrişi la after school a primit raport favorabil de la membrii Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Pentru a beneficia de tichete pentru after school, părinţii trebuie să facă cereri pentru fiecare copil în parte, la sfârşitul anului şcolar sau la momentul înscrierii la şcoală. Suma de 200 de lei este stabilită în funcţie de indicatorul social de referinţă şi se indexează anual cu indicele de inflaţie.

Aceste tichete, care vin în ajutorul părinţilor care nu au cu cine să îşi lase copiii şi aleg să îi înscrie la after school şi acoperă, aşa cum spune proiectul, integral sau parţial costurile şcolii sau ale organizaţiilor non-guvernamentale care organizează astfel de programe pentru elevi.

Atenţie! Pot beneficia de tichete pentru programul „şcoală după şcoală”, pe baza de cerere scrisă, părinţii copiilor de până în clasa a IV-a inclusiv, scrie portalinvatamant.ro, citat de realitatea.net.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.