Veşti bune pentru şoferi. Vor scăpa de AMENZI pentru neplata ROVINIETEI. Vezi în ce perioadă

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că începând cu data de 27.05.2015, ora 01:00, pentru o perioadă de maxim 2 ore, emiterea rovinietelor și a peajelor nu va fi disponibilă prin intermediul Sistemului Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare și Control al Rovinietei (SIEGMCR), din cauza unor lucrări de mentenanță.

Potrivit unui comunicat al CNADNR, în data de 27.05.2015, intervalul orar 01:00 – 04:00, nu se vor aplica amenzi contravenționale pentru circulația vehiculelor fără achitarea tarifului de utilizare (rovinieta), prin intermediul sistemelor de camere video amplasate pe rețeaua de drumuri naționale. Însă, utilizatorii trebuie să achiziționeze rovinieta după expirarea perioadei de 2 ore.

Utilizatorii care traveresează podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, în intervalul în care se efectuează lucrările de mentenanță ale SIEGMCR, pot achita tariful de trecere la stația de taxare Fetești utilizând benzile prevăzute cu barieră și agent încasator sau ulterior trecerii, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii, prin intermediul SIEGMCR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.