VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERII CARE AU MAȘINILE ÎNMATRICULATE PE BULGARIA

Mașinile înmatriculate în Bulgaria, care au stârnit adevărate polemici între șoferii care și-au înmatriculat autovehiculele în România și cei care au preferat să apeleze la vecinii bulgari pentru a scăpa de taxele impuse de statul român, pot circula fără probleme pe șoselele României.

1230
După ce Senatul României a decis să respingă proiectul de lege care interzicea „texanelor” să circule mai mult de 90 de zile în țară, în prezent, deputații sunt așteptați să ia o hotărâre în ceea ce privește proiectul legislativ.

Considerat inițial discriminatoriu pentru că se referea strict la mașinile înmatriculate în Bulgaria, proiectul de lege a fost modificat, astfel încât toate mașinile înmatriculate în alte state vor fi afectate de viitoarea lege, relateazareporterntv.ro.

Întregul scandal legat de mașinile de Bulgaria a pornit odată cu valul românilor care au migrat la sud de Dunăre pentru a-și înmatricula autovehiculele. Totul pentru evitarea achitării taxei de înmatriculare care și-a schimbat denumirea în nenumărate rânduri ajungând în prezent să se numească timbru de mediu.

Totuși, valoarea taxei nu a scăzut cu mult, astfel încât suma medie ce trebuie plătită pentru înmatricularea unui autoturism rulat fiind cuprinsă între 1.000 și 1.500 de euro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.