Vești proaste pentru pasionații de filme. Netflix a făcut un anunț important pentru utilizatorii platformei de streaming

Vești proaste pentru pasionații de filme! Se pare că, din luna martie, vor exista televizoare pe care platforma Netflix nu va mai funcționa. Află dacă televizorul pe care îl ai în casă este ideal pentru a te uita în continuare la filmele de pe cea mai renumită platformă de streaming.

Netflix este una dintre cele mai utilizate platforme de streaming de la noi din țară, și nu numai. În fiecare zi, majoritatea românilor se uită la filmele sau serialele preferate.

În luna martie se anunță o serie de vești proaste, deoarece platforma nu va mai putea fi accesată de pe anumite televizoare.

Netflix a fost și continuă să fie platforma ideală pentru mulți români care vor să vizioneze filme și seriale de pe canapea confortabilă din sufragerie.

Aplicația a luat amploare în timpul pandemiei, atunci când sălile de cinema au fost închise.

Însă, chiar și acum, aceasta continuă să se mențină în topul preferințelor.

În general, majoritatea persoanelor care se uită la Netflix accesează paltforma de pe calculator, dar și de pe televizor.

Această variantă este una mult mai practică, dar nu va fi mai disponibilă pentru unii utilizatori.

Începând din martie, anul acesta, Netflix va limita accesul multora și va face ca platforma să fie indisponibilă pentru abonații cu anumite televizoare.

Unii utilizatori nu sunt deloc încântați

Cei de la Netflix au anunțat că, după sfârșitul lunii februarie 2024, aplicația nu va mai beneficia de suport pe unele televizoare și playere Blu-ray Sony lansate în perioada 2011-2013.

Deși nu toate televizoarele Sony vor fi afectate, dispozitivele mai vechi, care nu mai au capacitatea de a susține aplicația Netflix, vor avea automat ștearsă această platformă începând cu luna martie.

Situația similară se aplică și playerelor Blu-ray produse în perioada 2011-2013.

Astfel că, aplicația nu va mai putea funcționa în parametri normali din cauza limitărilor tehnice, așa cum precizează și comunicatul.

„Puteți continua să utilizați aplicația Netflix până la sfârșitul lunii februarie 2024. După această dată, serviciul Netflix va fi eliminat de pe dispozitivele enumerate mai jos”, arată comunicatul oficial.

Unii utilizatori nu sunt deloc încântați de decizia celor de la Netflix.

Cei care au citit comunicatul oferit de reprezentanții platformei sunt de părere că, totuși, unele zone nu vor fi deloc afectate de această schimbare.

Arizona, Oceania sau Noua Zeelandă sunt doar câteva dintre exemplele unde Netflix va funcționa la fel ca până acum.

Însă, în cazuri fortuite, este puțin probabil ca platforma să susțină harware-ul învechit și să înlăture suportul în alte țări, iar această schimbare nu va afecta doar televizoarele și playerele Blu-ray lansate de Sony între 2011-2013.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.