Vezi ce a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, la 2 saptamani de la moartea acestuia

Decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost unul violent, neașteptat și controversat, precum i-a fost și viața. În urma trecerii sale în neființă, au apărut multe ipoteze pentru a desluși misterul morții sale, însă, din data de 29 aprilie și până azi nu s-a găsit o pistă clară.

Cum arată mormântul lui Răzvan Ciobanu, la numai două săptămâni de la moartea sa

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De altfel, până și conducerea sa pe ultimul drum a adus unele dispute între cei care îi erau prieteni cu adevărat și cei care se aflau acolo din întâmplare. La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulți oameni care îi apreciau munca, atitudinea și stilul, dar și vedete autohnote care îl iubeau și considerau prieten la cataramă. Printre cei care l-au plâns la căpătăi și s-au rugat ca sufletul lui să ajungă într-un loc mai bun s-au aflat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman și soțul ei, Alin Gălățescu, Rita Mureșan, Vica Blochina și Ilinca Vandici.

Super oferta.Mara International Tour – agentie de turism Baia Mare

În ziua plină de încărcătură emoțională, cei care au dorit să îi fie aproape familiei și să-și ia ”adio” de la Răzvan Ciobanu au venit cu zeci de coroane și flori, care se regăsesc și acum la locul de veci. Mormântul său a devenit loc de pelerinaj după mediatizarea decesului său din ultimele două săptămâni. De menționat este că zilnic trec pe acolo tot felul de oameni. Unii care l-au cunoscut, alții nu. De exemplu, potrivit wowbiz.ro, un vârstnic care merge în fiecare zi la cimitirul Progresul din Ferentari, unde se odihnește și soția lui, chiar lângă mormântul creatorului de modă, a răbufnit după ce a văzut câți oameni merg să se reculeagă la locul de veci al lui Răzvan Ciobanu.

”Nu voiam circ chiar aici, lângă soția mea”

„Ce a făcut, mă, băiatul ăsta de vine atâta lumea la el? De dimineaţa până seara mă întreabă tot felul de personaje unde e mormântul lui Răzvan Ciobanu? Ce bine a făcut ăsta omenirii? Zici că e prinţul moştenitor, aşa se învârt toţi pe aici de când a fost îngropat.

Văd tot felul de bizari, cu haine lucioase, bărbaţi cu pantaloni mulaţi şi buricul la vedere…În cimitirul ăsta vedeai doar oameni de rând, nu aşa ceva. Nu voiam circ chiar aici, lângă soţia mea”, a povestit bătrânul.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.