Descoperire impresionanta: MOARTEA nu exista!VEZI ce ne asteapta pe lumea cealalta

moarteCea mai noua teorie stiintifica demonstrata cu ajutorul fizicii cuantice dovedeste ca moartea nu exista si ca trupul nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, ci ne asteapta o calatorie lunga.

Loading...

45 COMENTARII

 1. Daca oamenii de stiinta afirma ca viata sfarsita pe Pamant nu inseamna decat trecerea in alt univers si continuarea existentei sub alta forma, probabil subtila, atunci care este deosebirea intre un criminal cu sange rece si un om care a trait cu frica de Dumnezeu, a facut pomeni, a incercat sa traiasca dupa canoanele bisericesti, i a iubit pe semenii lui si a facut pentru ei ceea ce ii dicta inima si cugetul, adica lucruri bune?!? Atunci unde se duc cei buni si unde se duc cei rai, se face o selectie de catre ierarhiile ceresti sau vor fi toti impreuna sa si continue existenta in alta dimensiune? Atunci cum ramane cu judecata, cu cele noua ceruri, cu Purgatoriul in care astepti sa ti primesti destinatia, cu cetele de draci si ingeri care lupta pentru a ti castiga sufletul si cu rasplata pentru modul in care ti ai trait viata in carne si oase? Daca moartea inseamna doar o plimbare prin alte universuri, atunci existenta ce scop are? Indiferent ce spun savantii, viata si moartea sunt deocamdata taine care nu sunt la indemana omului si unde mergem si ce se intampla cu noi dupa trecerea in nefiinta, vom experimenta fiecare la momentul potrivit.

 2. Serios? Crezi în Dumnezeu? Nu există nicio selecție. Există doar alegerea cum vrei să-ți trăiești viața. Alege cu cap, nu cu mintea altora, dacă înțelegi ce zic. Eu am ales. Dacă nu cred în Dumnezeu și nu ucid sau ceva, cu ce sunt mai diferit de unul care ucide și se roagă la Dumnezeu sau unul care se roagă și nu ucide? Cu nimic! Suntem oameni și nu va pedepsi niciun „Tată Atotputernic” ok? Ai rațiune, folosește-o și nu mai fi plătitor de taxe și impozite ale BOR fără sens.

 3. A-ti spus un pur adevar ,dar va rog ;daca exista dumnezeu ;pentru ce ai numai lucruri rele aici pe pamant ?

 4. Chiar si cine a inventat aceasta, ştie că există iad si rai dar fuge oamenii de aceasta afirmându-şi (minţindu-se singuri) cum că pot scăpa tot cu bine si acolo dacă aici au ales calea uşoară cu distractii rusinoase. Si eu sunt la fel pe un drum gresit că asa e in lumea asta si greu poti fi a altfel, dar cunosc.

 5. Astea nu sunt decat bazaconii stiintifico fantastice.prea multe necunoscute!sa ramanem la ce sta scris in cartea sfanta,zic!

 6. Felicia, sunt de acord doar cu unele lucruri înșirate de tine, dar, fiindcă eu sunt creștin ortodox, nu cred în prostia Purgatoriului, sufletele se duc în Rai și Iad imediat după moarte după cum au lucrat pe Pământ. E judecata particulară până la cea de Apoi care va fi definitivă, dar nu există un loc de așteptare, ci de chin sau fericire.

 7. Din rugaciunea Tatal Nostru, citez ” precum in cer, asa si pe pamant” se intelege faptul ca, asa cum in cer nu exista moarte, tot asa va fi si pe pamant: in viitor si pe pamant viata va triumfa asupra mortii. Moartea nu va mai exista, iar oamenii vor trai vesnic pe pamant. Acesta este scopul pe care il are Dumnezeu pentru noi, oamenii.

 8. imi place ca toti idiotii care exista s-au blindat cu intelepciune gen : altii sunt pupatori de moaste , platitori de impozite fata de BOR ca popii sunt vai mama lor . Ce e mai grav ca niste nimicuri au aere de superioritate in fata semenilor nu realizeaza ca nu e nimeni obligat sa se duca la Biserica sau sa plateasca taxe si cei care o fac nu sunt prostii lor dar infecti cum sunt se reped la altii sa-i judece . Mergeti fratilor in lumea voastra si nu mai jigniti pe nimeni .

 9. Important este sa te nasti. Ca famane sufletul nemuritor asta e altceva. Deci dzeu este datator de primele vieti. Restul s au perletuat. Asta e ligica.

 10. Salutari, asta e o salata de teorii fara sa explice legatura dintre ele sau fara sa aiba vre-un sens de fapt.

 11. mereuta…..si in cartea sfanta care ti-s cunoscute ???? cand a mers ala pe apa sau cand a transformat cica apa in vin sau cand sarpele si magarul au vorbit???? care fapte de acolo is dovedite??? traieste tu cu basmele alea…

 12. prostii.amestecatura fara suport real intre effectul schrodinger si povesti ori legende. oamenii vor sa creada, pt ca nimeni nu vrea sa moara, dar nu sunt decat bazaconii

 13. Inceputul ….sa facut lumina a aparut religia si de atunci multi traiesc in prostie ,de aia e bine cit traiesti sa faci ce vrei cum te duce mintea nu dupa legi inventate tot de om impotriva omului creind frica de BAU-BAU si alte povesti cu sfinti,prea fericiti ,imbuibati inalti constipati,asa ca pina o sa dam coltul o tinem de actualitate.

 14. Dumnezeu la lasat pe om sa aleaga binele sau raul binecuvantarea sau blestemul viata sau moartea dar pe cei care nu se antorc la el ai va lasa an voia minti lor blestemate.

 15. Comentariu:daca doreste cineva sa discute mai mult pe tema asta imi poate cere acceptul si putem discuta.

 16. Mare dreptate ai Nick Klaus…. Hahahaha ar fi mult prea mult de vorbit.. De când e lumea sa făcut o lege. Legea este ,, frica de Dumnezeu,, voi cei ce credeți, nu puteți trăi dacă nu sunteți conduși de această lege. Fără, sunteți sălbatici… Revenim…va este frica de moarte. Vreți viata veșnică. Dece? Credeți în toate prostiile ce va,, asigură,, ca exista viață după moarte… Hahahaha oameni buni.. Treziți-vă.. Religia nu este altceva decât spalatura de creiere… Eu nu cred…. Dar, nu fac rău la nimeni, ajut cu ce pot și când pot, îmi vad de treburile mele… Trăiesc pașnic pe pământu asta.. Nu îmi trebuie,,,, o frica de ceva,,, ca sa fiu om bun. Care judecată, auziiii se bat îngerii cu demonii care sa ne câștige sufletul. . Hahahaha e frumos filmul asta… Sa fim serioși și realiști. Nu exista nimic. Biblia este o copie după alta copie de alta copie după o carte ce a scris-o un om cu probleme la cap. Ne tragem din maimuță și nu din Adam, când murim putrezim acolo și gata. Cat stați pe pământ, fiți oameni buni și cu suflet. Nu disperați pentru ceva inexistent dar va hrănește spiritual… Treziți-vă..

 17. Mirabela, cu toata dragostea, te intreb, daca tu nu crezi ca exista un DUMNEZEU creator, de unde vine dorinta ta de a face bine? Iar, dumitale, domnule,Klaus, impulsul de a studia, de a gandi? Nu-i asa ca, logic vorbind, ar trebui sa fie CINEVA in spatele creatiei, a dragostei, a inteligentei cu care suntem dotati? Exista viata dupa moarte, complexitatea cu care DUMNEZEU a creat universul, sau universurile, ne depaseste capacitatea de intelegere. Este normal sa fim confuzi, dar, credeti ma, pentru mine este ca o insulta sa cred ca ma trag din maimute. Stiu ca am fost creata cu dragoste de un DUMNEZE a carui inteligenta creatoare depaseste orice limite ale puterii noastre de intelegere, dovada este insasi creatia SA. Restul abia astept sa aflu, cu cat IL cunosc mai bine, cu cat ma apropii mai mult de EL, cu atat sunt mai incantata, mai indragostita de ceea ce aflu. Va indemn si pe voi sa cautati, cu inima, cu ratiunea, cu tot ceea ce, EL INSUSI, a sadit in voi! Va doresc succes in cautarile voastre.

 18. oameni buni, ce se intampla cu energia aia de 20 de wati inainte de a ne naste? isi mai aduce aminte cineva ceva de dinainte de a se naste? acea energie de 20 de wati se transfera la altul, inspre a-i da constinta de sine.hai nu mai visati.la revedere

 19. Toate sunt teorii. Nu a venit nimeni să spună cuma fost, este și va fi. Sunt un ateu cu frică lui Dumnezeu ….

 20. Teoria pariului cu privire la existenţa sau inexistenţa lui Dumnezeu*

  1) Dacă DUMNEZEU NU EXISTĂ, însă eu cred că există, nu mi se va întâmpla nimic. Odată cu moartea s-a sfârşit totul; nu există nici pedeapsă, nici răsplată; nici iad, nici rai. Aşadar, am trăit viaţa numai pentru aici şi acum, deoarece n-are cine să-mi răsplătească faptul că am fost credincios.
  2) Dacă DUMNEZEU NU EXISTĂ, iar eu nu cred că El există, de asemenea nu mi se va întâmpla nimic. Odată cu moartea se va sfârşi totul. Şi în acest caz, n-are cine să mă pedepsească pentru faptul că am fost necredincios.
  3) Dacă DUMNEZEU EXISTĂ, însă eu nu cred că există, atunci eu sunt cel care pierde totul, inclusiv mântuirea sufletului. Aceasta se petrece deoarece m-am dovedit „slugă vicleană şi leneşă” (Matei 25:26), care n-am valorificat talantul încredinţat de stăpân prin creaţie, ci l-am îngropat în nelucrarea credinţei. De aceea, îmi vor fi adresate cuvintele: „pe sluga netrebnică aruncaţi-o întru întunericul cel mai din afară. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor” (Matei 25:30). „Pentru că noi toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, ca să ia fiecare după cele ce a făcut prin trup, ori bine, ori rău” (2 Corinteni 5:10).
  4) Dacă DUMNEZEU EXISTĂ, iar eu cred că există, atunci am câştigat totul: binecuvântarea de a fi o veşnicie „întru bucuria Domnului” (Matei 25:21,23), întrucât la A doua venire a Domnului voi primi „cununa cea neveştejită a măririi” (1 Petru 5:4), „dobândind răsplata credinţei – mântuirea sufletului” (1 Petru 1:9), întrucât „dreptul prin credinţă va fi viu” (Romani 1: 17)
  Aşadar, nu este mai înţelept să „pariem” pe existenţa lui Dumnezeu, decât pe neexistenţa Lui? Însă nu numai pentru formularea acestei teorii credem noi în existenţa lui Dumnezeu, ci credem cu tărie, îndemnaţi fiind de mintea, sufletul şi cugetul nostru, ca reflectări ale chipului lui Dumnezeu în noi.

  * Teoria pariului îi aparţine lui Blaise Pascal, matematician şi fizician francez din sec. al XVII-lea).
  (N.B. Textul pariului a fost prelucrat şi adăugit de mine).

 21. IMPARATIA CERULUI ESTE IN MINTEA TA ,CIND DISPARE INTUNERICUL SI RASARE O STEA…….ACOLO AI SA AUZI SI VOCEA MEA .SINT CELCE SINT ,SINT DUMNEZEU .

 22. In principiu, orice om intreg la minte va crede doar atunci cand vede. Mergand pe baza stiintei si nu a basmelor este directia corecta! Crezand in povestile Bibliei este ca si cum am crede ca Fat-Frumos a existat
  Si tot pe baza teoriei stiintifice, omul nu este cu nimic mai presus decat porcul sau gaina pe care o sacrifica pentru a se hrani.
  Omul a evoluat si isi va continua evolutia, iar termenul de religie dupa un timp va deveni istorie.

 23. Ananuki e tot c conteaza rsiul di iadul sant o nasvocire din orgoliul iman sdica cum eu sa numai exist

 24. Desigur exista un Creator, zicerii cum vreti, dar acum cu comentariile voastre vreti sa fiți mai deștept decit El?
  Nu vi se pare ca ar fi cam imposibil?

 25. Oameni buni , va bagati intr-un subiect de care nici nu stiti nimic concret,Singurul care stie tot si a dovedit-o prin Biblie este Dumnezeu, toate teoriile au picat, Biblia dainuieste si astazi in ciuda tuturor teoriilor antibiblie . Deci Dumnezeu exista precum si viata de dincolo de moarte existanu va mai framantati creierul, ar fi bine sa credeti si ss va intoarceti la Dumnezeu cu toata inima. Mai e ceva, daca nu exista Dumnezeu si viata dupa moarte, eu nu pierd nimic ca am crezut in El, am trait o viata fericita, insa daca exista voii cei care negati, ati pierdut totul si veti fi pierduti

 26. DUMNEZEU EXISTA EU VA JUR CA L-AM VAZUT IN VIS SI AM PREZIS TOATE CUTREMURELE DE 9 GRADE VA POT CONFIRMA SI ALTI OAMENI

 27. eu sint catolica cristiana- nu ma indoiesc de existenta lui dumnezeu -in aceasta religie m+am nascut ,am trait si voi trai pina cind dumnezeu ma v-a chema la el-nu pot sa cred ca se face propaganda in baza ca exista sau nu exista dumnezeu -eu l am vazut in visele mele am avut o clipa de ratacire,timp in care am vazut ca nu merge bine viata pe care o duceam si intro noapte camera unde dormeam sa luminat si o femeie ma ruga sa merg la ea visam cu ochii deschisi -plingea si lacrimile ei i-miuda si i -mi ardea fata -asa am vazuto trei nopti si am intrebat-o pe mama mea cine poate fi si de ce ma roaga sa merg la ea -mama mi-a spus ca este maria fecioara mama lui isus ,asa ca am inceput sa merg la biserica m-am cait de ce m-am departat de dumnezeu-mam intors la el si acum totul este foooooooarte biiiiiiine nu mai vorbiti prostiiiii..dumnezeu existadoar pentru cei ce cred in el cu adevarat -daca nu era el sa ne creezesi sa faca acest pamint noi nu eram astazi -dumnezeu existasi va veni sa faca ordine pe acest pamint ve-ti trai si ve-ti vedea-dumnezeu se va arata si il vom astepta el nu exista pentru ateiiiii cei care nu cred in nimic pe acest pamint dar vor vedea cind el se va arata lumii eu cred in el exsista dumnezeu sy pe pamint si in ceruri unde el ne asteapta -stie totul despre fiecare el vede-elenaarhip -HEI TU ASTEAPTA SI VEI VEDEA EL VA VENII SIGUR -CE VEI FACE CA NU POTI FUGI DE EL.

 28. Dumnezeu cred ca este in fiecare din noi. E așa un mister viața! Suntem ca niște copii fără bunici, suntem mințiți , liberul arbitru e la baza relației noastre care sigur va avea o greutate in evoluția spirituală a fiecăruia . Cred ca spiritul fiecăruia va dăinui in etern. Suntem prea legati de lucru , ,taxe si multă invidie ce întuneca mințile tuturor. Uitam ca dragostea, iubirea in toate formele ei e la baza nașteri si crearea materiei…. Va iubesc si un tradițional HRISTOS A ÎNVIAT …

 29. OAMENI BUNI SA LUOATI AMINTE CA DUMNEZEU EGZISTA SI VEATA VESNICA EGZISTA EL NE CERE DOUA LUCRURI NUMAI SA NE IUBIM PE NOI ASTA INSEAMNA SA AVEM GRIJE DE SANATATEA NOASTRA SI SA IUBIM PE APROAPELE NOSTRU ASTA INSEAMNA SA NU FACEM RAU NIMANUI , ESTE ASA DE GREU EU CRED CA ESTE SIMPLU

 30. ma gandesc ca ar mai fi o problema……daca analizam vietile noastre de pana acum,cu bune si cu rele credeti ca ele(vietile!)au fost influentate de soarta(cursul vietii ne este trasat de dinainte de a ne naste indiferent ce am face)sau de liberul arbitru(deciziile pe care le-am luat la un moment dat au influentat,modificat cursul vietii in bine sau rau)….oricum,atat negarea sau acceptarea existentei lui Dumnezeu are legatura cu aceste lucruri……….oare ”evolutia”noastra din maimuta e intr-atat de fantastica incat am ajuns sa ne intrebam…..cine a creat maimuta???

 31. pamantul este plat…”e piu si mueve” religia mereu a pus frana stiintei, dc? mai bine creiere spalate si usor controlate decat minti sclipitoare si greu de prostit! Pt cei ce cred in D-Zeu nici macar nu il cunoasteti, habar nu aveti in ce sa credeti, deschideti ochii si veti descoperi !
  ”Cauta si vei gasi” si BOR ce zice?….crede si nu cerceta! Iar pt platitorii de taxe(adica vile la toate nemule popilor si masini de lux) si pupatorii de oase de morti…..ei bine ei nu pot gandi mai mult si nu are rost sa ne racim gura!

 32. Vad ca unii sunt contrariaţi de faptul ca daca Dumnezeu exista cum se explica existenta atâtor rele pe Pămînt? Păi e ca la ceremonia de tăiere a moţului: nasu pune pe tava mai multe obicte si copilul alege. Cam asa e si in viata. Dumnezeu ti-a pus pe tava toata gama, ce alegi este numai alegerea ta! Asa ca pasa vina altuia. Tu esti singurul vinovat!

 33. Sunt milioane de oameni care au avut legatura cu Dumnezeu,fie direct sau indirect. Direct inseamna sa nu fie intermediar intre Om si Dumnezeu. Din aceasta categorie nu fac parte foarte multi oameni,dar sunt suficient de multi, atat din cele mai vechi timpuri precum Noe,Moise,Avraam,Isac,Iacov,Ilie,cat si in apropierea zilelor noastre Ioan Botezatorul,cei 12 Apostoli si alte cateva milioane de oameni care au trait si au intrat in contact direct cu Hristos Dumnezeu cel Intreit. Iar cel mai recent caz,anul 1940 in care omul a intrat in contact direct cu Dumnezeu si nu vorbesc de sfinti,ci de oameni simpli,este vorba de ciobanul Petrache Lupu nascut surd si mut, de la Maglavid. De Arsenie Boca nu mai vorbesc ca nu este cazul,cei care au citit marturisirile lui cunosc fenomenul. Cea dea doua categorie,indirect,in care oamenii intra in contact cu Dumnezeu prin mijlocirea sfintilor. Sunt milioane de oameni care au primit ajutorul Divin rugandu-se anumitor sfinti. Credinta in Dumnezeu nu a impus-o nimeni, ci singur omul a descoperito fiecare prin propria neputiinta,nevoie sau traire. Si la ora actuala exista foarte multi oameni care l-au vazut pe Dumnezeu. Nu inseamna ca daca nu l-a vazut X pe Dumnezeu ,nu exista. Care nu crede e treaba lui,dar acela care a luat contact cu Dumnezeu,direct sau indirect, nu ai cum sa-l mai convingi de ne-existenta divinitatii.

 34. ceva referitor la cer este ,și să vă spun de ce ; în urmă cu mai mulți ani am atins fără să vreau un fir electric la o rețea electrică undeva la înâlțime și senzația a fost că mă trage în sus,asta s-a întâmplat până în momentul în care am fost aruncat și s-a rupt firul.Îmi amintesc perfect ,parcă eram tras în sus de pe scara pe care eram.

 35. Pai daca nu exista moarte atunci la ce ne mai chinuim sa facem parastase etc de ce mai credem in biserica?Nu mai cred in tot ce se spune,e total fals,nu mai este nici Dumnezeu daca nu este moarte si atunci ne punem intrebare pt ce atatia preoti si biserici?

 36. am citit, documentat si vorbit cu tot felul de intelepti ai bisericii. religia exista doar sa ne faca o educatie buna sau rea, decizia ne apartine. sunt de acord cu articolul. poate fi incadrat cu usurinta pe teoria reincarnarii. si aici vine si explicatia, in urmatoarea viata te nasti(tot aici) intr-o situatie care echilibreaza viata anterioara. Daca esti pacatos vei avea de suferit in urmatoarea viata( te nasti poate in Somalia). Totul tine de tentatia personala si de modul in care iti folosesti energia, constructtiv sau nu.

 37. ……. cartea sfanta, e formata din scrierile apostolilor si exista multi, numai ca au fost acceptati doar cei care erau in concordanta cu religia. scrierile sunt facute la imaginatie oamenilor din secolele trecute, Biblia se citeste dar nu se ia ca atare. Si exista mai multe religii si presupun ca mai multi Dumnezei, atunci care e cel mai bun? sau daca te convertesti iti poti schimba raiul sau iadul dupa preferinte ? nu vreau sa jignesc pe nimeni dar puneti mana si cititi cate ceva inainte sa debitati ineptii. Fiti voi insiva, formati-va propria personalitate si nu mai fiti oile unui concept.

 38. d zeu a creat universal fals noi lam creat prin prostia numita biserica si isi trage seva din necazurile noastre cand ne ploconim la el prin rugaciuni este hrana lui deci daca nu am suferi cea ce el ne da nu near interesa de biserica nu e altceca decat un narcissist si dictator daca faci un bine se intoarce rau deci e si gelos numai el si el iar diavolul este cainele lui cam cum era securitatea ceausista cand a omorat un om ceasca el a dat ordin a fost curat oe maini d zeu il trimite pe diavol sau il lasa sa faca dezastru si cum auzim mereu pamantul e condus de satana fals citeste iov din biblie si incercati sa faceti comparative intre d zeu si dictatura e o similitudine covarsitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.