VEZI ce s-a găsit pe trupul poliţistului UCIS în gară! Pur şi simplu te cutremură

Bărbatul acuzat că l-a ucis pe agentul de poliţie Sorin Vezeteu, de la Transporturi Feroviare, în gara din Suceava, a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracţiunea de omor calificat, anunţă Mediafax.

Instanţa a admis, vineri, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besu, bărbatul care, joi noaptea, l-a atacat din spate cu un cuţit pe agentul şef adjunct Sorin Vezeteu, de 38 de ani. Decizia nu este definitivă.

Poliţistul a murit sub o ploaie de lovituri, aplicate cu arma albă de către ucigaş, oamenii legii precizând că pe corpul victimei au fost găsite în jur de 40 de lovituri.

Agresorul, un tânăr de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, şi-a recunoscut fapta imediat după comiterea ei şi le-a spus poliţiştilor de la faţa locului că nu regretă nimic.

Ulterior, în timpul audierilor, agresorul nu a mai făcut declaraţii.

Anchetatorii au precizat că bărbatul a mai fost condamnat de două ori în Spania pentru fapte comise cu violenţă.

Procurorii au ridicat, vineri, şi imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din Gara Burdujeni Suceava pentru a se analiza cum a ajuns Ioan Besu să îl lovească pe poliţist.

De asemenea, s-a cerut expertiză psihiatrică şi analizele toxicologice în cazul tânărului care l-a atacat pe Sorin Vezeteu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, joi noaptea, corespondentului MEDIAFAX, că nu a existat niciun fel de conflict între poliţist şi agresor anterior atacului, incidentul petrecându-se aparent fără motiv.

Sorin Vezeteu, agentul şef adjunct de poliţie omorât joi noaptea în Gara Suceava, avea 38 de ani şi lucra de 15 ani în Poliţia TF, fără să fi avut vreo abatere. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.