Vezi ce surpriză a pregătit Primăria Borșa pentru borșenii veniți în vacanță!

panou Borsa1Borșa, acest oraș fabulos aflat la poalele munților Pietrosul Rodnei îi așteaptă acasă pe borșenii de pretutindeni, pentru a se bucura, o lună, de regăsirea familiilor și petrecerile care vor fi în toi. În luna august, Borșa devine Las-Vegas-ul României, orașul unde nimeni nu doarme și unde străzile și restaurantele sunt pline de oameni veseli și fericiți. Mii de borșeni răspândiți în diferite colțuri ale lumii vin acasă, în Borșa, în luna august. Fiindcă oriunde ar fi stabiliți, ”Acasă înseamnă Borșa”.

În acest scop, ca o surpriză pentru toți cei care au venit acasă, dar și pentru cei care încă sunt așteptați să vină în concediu, primăria Borșa a pregătit un panou pe care scrie: ”Acasă este Borșa! Bine ați venit!”.

panou BorsaCa mesaj, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Borșa, primarul orașului, Sorin Ion Timiș a postat fotografii cu acest panou și următorul mesaj ” Pentru borșenii de pretutindeni, Acasă este BORȘA. Primăria Orașului Borșa vă urează ” Bine ați venit acasă”.

Amalia Babici Man

3 COMENTARII

  1. Multe felicitarii pentru PRIMARUL BORSEI IOAN SORIN TIMIS….si celor ce-mpreuna cu el colaboreaza ,in ceia ce facpentru BORSA…(ìsi-ndeplinesc in modul de bine spus meseria..candidatura in acest oras care a avut mare nevoie de persoane ,cu suflet bun si pentru locuitorii BORSEI……..NORMAL SI FOARTE EVIDENT ….VA DORESC MULT SUCCES-N CONTINUUARIE…..!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.