Vezi cum îți poți verifica starea de sănătate într-un minut! Testul lingurii va spune dacă sănătatea ta este bună

Testul lingurii va spune dacă sănătatea ta este bună. Iată cum îți poți verifica starea de sănătate într-un minut!

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Fii sincer! De câte ori nu te-ai simțit rău și ai refuzat să te duci la doctor?

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De câte ori ți-ai programat consultații și nu te-ai mai prezentat? Deoarece avem vieți agitate, mereu intervine ceva care ne face să nu mai avem timp și de noi sau de sănătatea noastră. Ne gândim imediat să apelăm, mai degrabă, la metode pe care le putem aplica acasă, astfel încât să ne facem o idee în legătură cu afecțiunea de care suferim.

Probabil știi deja trucul cu lipitul lingurii de nas… Este printre cele mai simpatice numere de magie, dar știai că, dacă tacâmul îți poate spune și de ce probleme de sănătate suferi? Explicația? Lingura intră în contact, cu saliva, un indiciu important al stării organelor tale interne. Instrumentul care ne ajută să ne bucurăm papilele gustative de aroma bună a ciorbelor făcute ca la mama acasă îți permite, de data aceasta, să vezi exact de ce boală suferi sau dacă ești perfect sănătos.

Iată cum îți poți verifica starea de sănătate într-un minut!

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi o lingură care să nu prezinte pete sau defecțiuni și care să fie neapărat din metal. Dschide gura și ”răzuiește” toată suprafața limbii cu lingura, astfel încât să se adune salivă atât pe ambele fețe.

Așază lingura într-o pungă transparentă și curată, apoi expune-o la lumină puternică, de preferat la soare. Te poți folosi și de veioza de pe birou, care ne oferă o lumină rece și intensă. Așteaptă un minut, după care verifică lingura. Dacă aceasta pare curată, fără pete sau mirosuri neplăcute, atunci organele tale interne sunt perfect sănătoase. Dacă sunt pete ori există un miros neobișnuit, atunci este posibil să fie nevoie să consulți un medic.

Ce spune mirosul lingurii despre cum stai cu sănătatea

Un miros puternic de stricat, putrezit, ce vine de pe suprafața lingurii, poate indica o afecțiune a plămânilor. Poate fi vorba despre un miros mult mai intens decât respirația urât mirositoare, și, da, poate indica o simplă infecție la plămâni sau chiar cancer. De aceea, este important să consultați medicul, după un astfel de test.

Un miros plăcutdulcede fructe, poate fi un semn de diabet. Atunci când corpul tău nu procesează dulciurile cum trebuie, nivelul de zahăr din sânge se ridică, iar celulele încep să ardă grăsimi pentru energie. Rezultatul acestui proces sunt cetonele, compuși care îți pot face respirația plăcută, dulce.

Un miros înțepător, similar celui de amoniac, indică o problemă cu rinichii. Acest miros de pește este o indicație a faptului că rinichii au cedat și nu mai fac față procesului de depurare al sângelui de substanțe toxice.

Ce spun petele de pe lingură despre sănătatea ta

Dacă petele sunt albe sau galbene cu un strat gros, atunci ai probleme cu funcționarea tiroidei. Conversia betacarotenului în vitamina A depinde de hormonii produși de această glandă. O deficiență a acestor hormoni se manifestă printr-un strat galben de betacaroten.

Dacă petele sunt violete, atunci ai probleme cu circulația sângelui sau ai un nivel ridicat al colesterolului. De asemenea, aceste pete mai pot fi și un semn de bronșită. Bronșita împiedică pătrunderea normală a oxigenului în sânge, ceea ce duce la o tentă mov a salivei.

Petele albe sunt o dovadă clară a existenței unei infecții respiratorii. Acumulările din salivă de culoarea albă pot fi rezultatele mai multor infecții.

Nuanțele portocalii de pe lingură îți arată că ai o problemă cu rinichii. Bolile cronice de rinichi pot să transforme țesuturile bucale în unele pale din cauza anemiei, sau portocalii din cauza depozitelor de betacaroten.

Dacă observi unul dintre simptomele menționate mai sus, consultă un medic pentru niște analize mai amănunțite.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.