Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu : Întâlnire cu viitorul prefect al județului Maramureș, Vlad Duruș. Punct de interes comun : deschiderea unui oficiu prefectural la Sighetu Marmației!

Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu : Întâlnire cu viitorul prefect al județului Maramureș, Vlad Duruș. Punct de interes comun : deschiderea unui oficiu prefectural la Sighetu Marmației!

Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu  este neobosită în căutarea și identificarea de soluții care să sprijine acțiunile și problemele sighetenilor. Deplasarea la Baia Mare,  mai precis la  Instituția Prefectului poate deveni o amintire. Împreună cu viitorul prefect al județului Maramureș, Vlad Emanuel Duruș , au adus în discuție posibilitatea deschiderii unui oficiu prefectural la Sighetu Marmației.

Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu  : “În această săptămână am avut o întâlnire de lucru cu viitorul prefect al județului Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

A fost o discuție constructivă, aplicată pe problemele cu care se confruntă cetățenii municipiului Sighetu Marmației și m-am bucurat să vad interesul viitorului prefect de Maramureș pentru găsirea unor soluții eficiente.

Un lucru extrem de important despre care am discutat cu Vlad Emanuel Duruș a fost despre deschiderea unui oficiu prefectural la Sighetu Marmației pentru ca persoanele din Maramureșul Istoric să nu mai fie nevoite să meargă la Baia Mare la Instituția Prefectului.

Cu toate că în trecut au mai fost discuții despre deschiderea unui birou prefectural în orașul nostru, și am avut chiar și prefect sighetean, acest lucru nu s-a materializat

Sunt convinsă că Vlad Emanuel Duruș va reuși să deschidă acest oficiu prefectural în Sighetu Marmației pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

Viitorul prefect, Vlad Emanuel Duruș, mi-a dat asigurări ca municipiul Sighetu Marmație va avea un sprijin în Instituția Prefectului pentru a rezolva solicitările venite de la cetățeni.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.