Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu: Mai bine prevenim decât să tratăm. „Ziua luptei Împotriva Cancerului la Sân” marcată într-un mod inedit la Sighetu Maramației!

„Ziua luptei Împotriva Cancerului la Sân” a fost marcată printr-un mod inedit la Sighetu Maramației. Viceprimarul av. Daniela Onița Ivașcu a oferit baloane de culoare roz în semn de solidaritate cu toți cei care luptă împotriva cancerului.

„Știați că: La fiecare 3 minute o femeie este diagnosticată cu cancer la sân, și la fiecare 14 minute o femeie moare din cauza cancerului la sân!!
Azi, 1 octombrie 2023, când la nivel Mondial este marcată Ziua luptei Împotriva Cancerului la Sân, am invitat toate doamnele pe care le-am întâlnit în cale să se gândească la sănătatea lor, și să conștientizeze importanța controalelor medicale periodice.
În semn de solidaritate cu toți cei care luptă împotriva cancerului: pacienți și cadre medicale, am oferit baloane roz, iar colega noastră dr. Vida Liliana câteva informații preventive. Dacă gestul nostru i-a făcut pe toți cei care i-am întâlnit azi în cale măcar 5 minute să conștientizeze cât de importantă este prevenția, atunci am mai câștigat o bătălie din lupta împotriva cancerului. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi!”, a transmis viceprimarul orașului Sighetu Maramației, Daniela Onița Ivașcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.