Viceprimarul Daniela-Onița Ivașcu susține ecologizarea: Let’ s Do It, Sighet!

Cea mai mare mobilizare de voluntari din România, pentru a face curățenie în toată țara într-o singură zi, s-a desfășurat și la Sighetu Marmației sub coordonarea viceprimarului Onița-Daniela Ivașcu.
Voluntarii din întreg municipiul au fost invitați ieri, 16 septembrie 2023,  la curățenie pentru a reda frumusețea naturii și totodată, să strângă deșeurile.

„Și municipiul Sighetu Marmației s-a alăturat acestei campanii astfel că la Ziua Națională a Curățeniei au participat voluntari, angajati ai Instituțiilor Publice, ai unităților școlare dar m-am bucurat să văd și o mulțime de tineri dornici să îmbunătățească infățișarea orașului.
Astăzi au fost ecologizate parcurile din oraș, zonele din apropierea unităților de învățământ, malurile râului, etc. Este extrem de important ca în urma acestei campanii de curățenie să învățăm ceva: păstrând curățenia în oraș dăm dovada de respect fata de noi dar și față de ceilalti.
M-am bucurat astăzi să întâlnesc tineri entuziaști însoțiți de cadrele didactice ale liceelor: Liceul Forestier, Liceul Tehnologic Marmația, Liceul Gheorghe Pop de Băsești, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Școala Gimnazială Ioan Mihaly de Apșa, Școala nr 10, Școala nr 5.
Împreună facem diferența!Felicitări tuturor și mulțumiri pentru implicare și entuziasm!”, a transmis viceprimarul orașului Sighetu Maramației, Daniela-Onița Ivașcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.