Viceprimarul Doru Dăncuş (PNŢCD) a rămas în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri

Consiliul Local Baia Mare a votat, luni, alegerea viceprimarului Pap Zsolt-Istvan (UDMR) în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri.

La şedinţa de alegere a noului primar interimar au fost prezenţi 15 consilieri locali din cei 23. Un număr de 10 consilieri locali au votat pentru şi 5 împotrivă. Proiectul pentru funcţia de primar interimar a  domnului Pap Zsolt a căzut. Pentru a trece proiectul erau nevoie de 12 voturi.

Viceprimarul Doru Dăncuş (PNŢCD) a rămas în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri. El face parte din Alianţa pentru Maramureş, alături de PSD.

‘Suntem într-un moment de delicat pentru comunitatea noastră, implicit pentru Consiliul Local (…) Am avut o săptămână plină, o săptămână foarte agitată în urbea noastră (….) Am spus-o că nu mă cramponez de acest scaun şi dacă majoritatea Consiliului Local va hotărâ să îmi retragă aceste atribuţii (de primar interimar n.r.) pe care le am primit în baza hotărârii 418/2020, nu voi opune nici cea mai mică rezistenţă şi mă voi supune votului. Împreună cu colegii mei din Coaliţia pentru Maramureş, care formează cel mai numeros grup politic din CL, o să încercăm să găsim cele mai bune soluţii de a contribui cu idei, cu iniţiative, proiecte la bunul mers al municipiului Baia Mare’, a spus Doru Dăncuş, în şedinţa Consiliului Local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.