Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu aduce precizări privind campania de colectare a crengilor și a resturilor vegetale!

IINFORMAȚII DE INTERES PUBLIC:
Începând cu data de 7 martie, timp de o lună, împreună cu societatea de salubrizare Herodot se va demara campania de colectare a crengilor și a resturilor vegetale provenite din toaletarea copacilor aparținând persoanelor fizice care dețin grădini aferente caselor de locuit.

„Aceste campanii le organizam regulat atât toamna cât și primăvară pentru a evita formarea depozitelor ilegale de deșeuri cât și incendierea acestora, fapt ce încalcă legislația în vigoare.
Rog cetățenii care locuiesc la case să scoată aceste resturi vegetale odată cu gunoiul menajer conform graficului de ridicare al acestuia pe străzi.
În situația în care cantitatea de resturi vegetale depășește 1 mc² puteți contacta la numărul de telefon 0262310252 operatorul de salubritate Herodot care va ridica separat cantitățile mai mari.
Este important de reținut și faptul ca în săptămâna colectării selective, care este ultima din luna, nu se vor ridica deșeurile provenite în urma curățeniei de primăvară, colectarea urmând a fi făcută tot conform graficului pe străzi în prima săptămână din aprilie.”, a transmis viceprimarul Municipiului Sighetu Marmației, Onița Daniela Ivașcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.