Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu : Dar cu Piața din Cuza-Vodă, domnule primar PSD ce aveți ? Asta era cea mai urgentă problemă a Sighetului?

Micii producători s-au mutat din nou pe trotuar .Piața din Cuza-Vodă Sighetu Marmației a fost desfințată.

“În timpul campaniei ” SUSȚINEM PRODUCATORI LOCALI” demarată la nivel județean de către PSD, propriu primar desființează locul de comercializare destinat producătorilor locali din Piață Cuza Vodă!

Sună ca un articol de presă, trist dar asta este realitatea. Cu siguranță era o problemă de importanță majoră!

Cu toții cunoașteți faptul că din august 2019 un număr de 15 producători locali de legume și zarzavaturi care îsi vindeau produsele pe trotuar în condiții improprii, au ajuns la capatul răbdarii și au solicitat insistent amenajarea unei mici piețe de cartier.

Domnule primar, în octombrie 2019, după numeroase discuții că asa e pe la noi, orice vrei să faci se bagă bețe-n roate, s-au amplasat 5 tarabe din lemn și de atunci mici producători de legume și zarzavaturi beneficiază de conditii decente să îsi văndă produsele pe care le obțin cu atăta trudă muncind din greu pământul, pentru a-și plăti, printre altele, și impozitele către autoritatea locală.

De curând micii producători au aflat de la reprezentanți ai poliției locale, trimiși de dumneavoastră, că urmează a fi ridicate tarabele, fapt ce s-a și întămplat. Micii producători s-au mutat din nou pe trotuar cu marfa…

Am fost la fața locului si azi la fel ca și în 2019 am stat de vorbă cu producători, unii sunt dezamăgiți, alții revoltați și la fel ca și mine au aceeași întrebare: Ce are domnul primar cu Piața din Cuza-Vodă??

Chiar așa, dar cu Piața din Cuza-Vodă ce aveți domnule primar PSD??” a transmis viceprimarul Onița Daniela Ivașcu

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.