Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu omagiată de Ziua de 8 Martie: vă multumesc pentru telefoane, mesaje, găndurile bune și buchetele de flori!

Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu a sărbătorit Ziua de 8 Martie într-un mod inedit : ședințe, audiențe , o dupa-masă plăcută la teatru alături de baiatul ei.  Iar în semn de respect  și prețuire ,  consilierii locali  și tinerii liberali din Sighetu Marmației  nu au uitat să treacă  pe la birou pentru a-i înmâna ,din suflet ,flori de primăvară.
„Astăzi a fost o zi Altfel!
După o ședință organizatorică desfășurată dimineață,o plăcută surpriză mi-au făcut-o colegii din Primăria Sighet, care m-au surprins plăcut cu gestul lor minunat de a-mi oferi flori cu ocazia zilei de 8 Martie.
Nu am uitat însă de audiențele cu cetătenii, astfel că la ora 13 m-am întălnit cu sighetenii care mi-au semnalat diverse probleme cu care se confruntă și sunt multumită că am găsit solutii.
Nici tinerii liberali și nici consilierii locali, nu au uitat să mă surprindă cu o floare, galbenă desigur😀
Am reușit să răspund și invitației Centrului Cultural și am petrecut căteva momente de relaxare cu fiul meu, Andrei la teatru, și recunosc piesa” Soacra cu trei nurori”a fost de excepție.
Nu în ultimul rănd vă multumesc pentru telefoane, mesaje, găndurile bune, buchetele de flori de la birou și de acasă.Multumiri din suflet tuturor!” a menționat viceprimarul , Onița Daniela Ivașcu
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.