Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu:”Azi a fost o zi dedicată Performanței Extrașcolare!”

Într -un cadru festiv viceprimarul orașului Sighetu Maramației, Onița Daniela Ivașcu a înmânat Diplome de Excelență și mici cadouri unui număr de 160 de copii cu performante extrașcolare din diverse domenii , care au adus premii naționale și internaționale.

„Azi a fost o zi dedicată Performanței Extrașcolare!
Proiectul meu de suflet” Încurajează Performanța inițiat în 2013 a crescut asemeni unui copil și va tot crește în fiecare an.
Într -un cadru festiv am avut onoarea să înmânez Diplome de Excelență și mici cadouri unui număr de 160 de copii cu performante extrașcolare din diverse domenii , care au adus premii naționale și internaționale de care noi sighetenii trebuie să fim mândri!
A fost o gala a Excelenței în adevăratul sens al cuvântului. Pentru mine a fost o seară specială și sunt mulțumită că am reușit să privesc în ochi fiecare copil care a urcat pe scenă,și să-i străng mâna.
Mulțumesc pentru prezență, și cuvintele adresate, domnului Prefect al Județului Maramureș, Rudolf Stauder, un prieten al Sighetului.
Nu în ultimul rând mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea unui eveniment de excepție: Reprezentanților presei, colegilor consilieri, voluntarilor, domnului prof, dr. Dorel Todea, DJ Jozsef pentru sonorizare si decor, și gazdelor Cinema Mara.
Felicitări profesorilor/antrenorilor, părinților și în special acestor minunați copii, fără de care această Gală a Excelenței nu ar fi avut loc.
Mult succes și numai realizări! Noi sighetenii, trebuie să fim mândrii, că avem tineri atât de valoroși și talentați!
Aplauze, Aplauze, Aplauze pentru Voi Toți, tineri valoroși și talentați!!
Să vă urmați visele și să le transformați în realitate! Noi suntem aici să vă încurajăm și să vă susținem!”, a transmis viceprimarul orașului Sighetu Maramației, Onița Daniela Ivașcu
Foto: Dorel Grigor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.